aikan_whisky_fles_contact

CONTACT OPNEMEN

We zullen zo snel mogelijk antwoorden

Aikan Whisky Belgium
14, rue Elise à 1050 Elsene
BELGIË


HEB JE EEN VRAAG?
Misschien ligt het antwoord hier...

Aikan is een whiskymerk en een ambitieus project dat in 2015 werd opgericht door Benoît Albanel uit Bourgondië met als doel zijn twee passies te verenigen: de wereld van Whisky en Rum.
Zijn whisky's worden gedistilleerd in Schotland of op het Franse vasteland en rijpen vervolgens verder in het tropische klimaat van Martinique in de distilleerderij Saint-James.
De originaliteit van deze in deze omstandigheden van temperatuur en vochtigheid gerijpte whisky's maakt hun kwaliteit bijzonder. Whisky's en rum hebben gemeenschappelijke kenmerken, zoals distillatie in dezelfde soorten distilleerketels, fermentaties en gisten, blending, en respect voor de jaargangen.

Elke fles of bestelling wordt geleverd met het originele doosje en zorgvuldig verpakt om voordelig en in goede staat bij u thuis te worden afgeleverd.
U ontvangt uw bestelling binnen 2 tot 3 werkdagen. U kunt onze Aikan producten ook aan derden cadeau laten doen. Zorg ervoor dat de persoon op dit adres aanwezig zal zijn op de dag van levering.
Als u uw bestelling rechtstreeks bij ons wilt afhalen, hoeft u niet naar Martinique te reizen! Wij zijn gevestigd in Brussel, neem telefonisch contact met ons op.
Wij leveren alleen in België.

Stuur een e-mail naar hello@aikanwhisky.be of neem telefonisch contact met ons op. Laat ons uw bestelnummer weten en een foto van de doos en het product, wij zullen ons best doen om u deze onaangename ervaring snel te doen vergeten.

Als de fles niet beschadigd is maar alleen het verpakkingsdoosje, dan sturen wij u een nieuw doosje!

Stuur een e-mail naar hello@aikanwhisky.be met uw contactgegevens en bestelnummer. Na onderzoek zullen wij ons best doen om u deze onaangename ervaring snel te doen vergeten.

Ja, bij het aanmaken van uw bestelling kunt u uw factuurgegevens invoeren. U ontvangt uw factuur in PDF-formaat automatisch op het door u opgegeven e-mailadres.

Bedankt, want niets is gratis. Wij bieden het bekende en veilige Mollie betalingssysteem. Mollie biedt een breed scala aan betaaloplossingen, als u het toch niet kunt halen. Neem telefonisch contact met ons op en we vinden snel een oplossing.

Wij bieden oplossingen op maat, aangepaste prijzen en gepersonaliseerde Aikan geschenken, neem contact met ons op om dit te bespreken.

De verkoop van Aikan producten in België is een project van het agentschap Delapro'd.
Delapro'd is een communicatiebedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van digitale foto's en video's. U vindt al onze realisaties op www.delaprod.be.
Laten we elkaar ontmoeten bij een glas Aikan!